Mr. Susem Cakal

DUEL Advocatuur is een laagdrempelig advocatenkantoor dat is opgericht door mr. Susem Cakal. De kennis en ervaring van meer dan 15 jaar in de juridische dienstverlening vormen het fundament van de gepersonaliseerde strategie die het kantoor voor u uitstippelt. Op 27 januari 2010 is mevrouw Susem Cakal beëdigd als advocate. 


Sinds 27 januari 2010 zet mevrouw Susem Cakal met passie en toewijding haar juridische expertise in. Met een impressieve achtergrond en uitgebreide ervaring heeft zij zich gevestigd als een vooraanstaande advocaat in Tilburg.


Professionele Reis


Mevrouw Cakal heeft haar juridische carrière gevormd door verschillende juridische functies te bekleden voordat zij als advocate werd beëdigd. Haar betrokkenheid bij de rechtswinkel in Tilburg en Oosterhout als vrijwilliger weerspiegelt haar toewijding aan rechtvaardigheid en het helpen van de gemeenschap.
Na jarenlange ervaring als advocate bij een gerenommeerd advocatenkantoor in Oosterhout, heeft mevrouw Cakal in 2014 de stap gezet naar ondernemerschap. Sindsdien is zij de trotse eigenaresse van DUEL Advocatuur in Tilburg (voorheen A&C Advocaten).


Expertise in Sociaal Zekerheidsrecht


Mevrouw Cakal heeft haar core business en specialisatie gevonden in het sociale zekerheidsrecht. Met vastberadenheid en vasthoudendheid voert zij al jarenlang procedures tegen instanties zoals het UWV, gemeenten en de SVB. Haar diepgaande kennis en ervaring maken haar tot een betrouwbare partner voor cliënten die zich geconfronteerd zien met juridische uitdagingen op het gebied van sociale zekerheid.


Maatschappelijke Betrokkenheid


Naast haar professionele inzet, zet mevrouw Cakal zich actief in voor onderwijsgerelateerde activiteiten. Als lid van de medezeggenschapsraad van een school maakt zij zich hard voor de kwaliteit van het onderwijs voor leerlingen. Hiervoor is mevrouw Cakal ook jarenlang lid geweest van de oudercommissie bij een kinderdagverblijf. Haar betrokkenheid bij maatschappelijke kwesties toont haar brede inzet voor het welzijn van de gemeenschap.

DUEL Advocatuur streeft ernaar om cliënten op een persoonlijke en effectieve manier te ondersteunen bij hun juridische uitdagingen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.


Rechtsgebiedenregister 


mr.  Susem Cakal heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- en sub rechtsgebieden geregistreerd:

- Algemene praktijk (bestuursrecht)

-Sociaal zekerheidsrecht (Sociale voorzieningen en Werknemersverzekeringen). 


Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.
 
 
 
E-mailen
Bellen